Creatieve coaching

Even alle zorgen vergeten, je hoofd lekker leeg maken en – zonder dat je er erg in hebt – jezelf beter gaan voelen.

Kan dat? Jazeker!

Door heerlijk met je handen aan het werk te gaan en met voldoening iets te creëren.

Echt het werkt voor iedereen, dus ook voor jou!

In onze maatschappij hebben we te maken met stress, burn-out, hartaandoeningen, depressie, maagzweren, scheidingen, borderline, PND, rouwverwerking en langdurige (on)geneeslijke ziektes. Krijg je hiermee te maken, dan lijkt je leven (soms) een opeenvolging van veel negatieve gevoelens, berichten en signalen te worden. De angst slaat je om het hart, het is moeilijk de moed erin te houden, moeilijke dagen lijken eindeloos lang en hoop is soms ver te zoeken. Het is moeilijk om uit die negatieve spiraal te komen, je weer op het positieve te richten én je hoofd vrij te maken van alle zorgen, angsten en doemscenario’s.

hersenhelften

Je linkerhelft van je hersenen draait overuren!
De balans in je hoofd is compleet zoek.

Om de broodnodige rust, een energie-injectie, hervonden moed en vernieuwde hoop te krijgen moet je je rechter hersenhelft gaan stimuleren. Zo wordt je leven weer evenwichtiger.

Je zult merken hoe fijn het is om een uurtje even alles te vergeten en je te concentreren op het maken van iets moois. Ja, ook jij!

Ga ook even weg uit je hoofd en ga aan de slag met je handen!

Ieder mens is van nature creatief. We zijn in staat de mooiste dingen met onze handen te maken. Geloof me, ook jij bent creatief. Laten we samen op zoek gaan naar jouw creatieve talent. In een viertal één op één sessies van circa 2 uur gaan we bekijken hoe jij je creativiteit kunt gebruiken om jezelf beter te voelen. Hoe je vrij simpel kunt leren om die lange dagen te doorbreken, jezelf even een break te gunnen of even je gedachten op non-actief te zetten. Daarna ben je beter in staat positiever te denken en met nieuwe krachten jouw leven verder op te pakken. Na afloop van deze vier sessies bekijken we samen of een vervolg gewenst is.

Creatief bezig zijn is goed voor je geestelijk herstel, daardoor had het GGZ vroeger ook de creatieve therapie als behandelmethode in hun pakket. Helaas werd deze mogelijkheid door bezuinigingen geschrapt. Ik ben geen bevoegd (gediplomeerd) creatief therapeut. Ik heb echter in mijn leven veel mensen gecoacht en ben erg creatief. Bovendien wil ik graag mensen helpen. Ik combineer wat ik wil én kan door als creatieve coach mensen te begeleiden in hun creatieve proces. Uit eigen ervaring weet ik dat het werkt, daarom gun ik ook jou dit prachtige “medicijn”.

Helaas worden mijn sessies niet vergoed door een zorgverzekering. Zie een sessie als een speciale workshop, die je een mooi kunstwerk oplevert en je bovendien zal helpen evenwichtiger in het leven te staan.

Per sessie wordt minimaal 1 kunstwerk gemaakt. De prijs is inclusief alle knutselmaterialen, begeleiding en een consumptie. De gemaakte kunstwerken mogen natuurlijk mee naar huis worden genomen.

De kosten bedragen voor:

de eerste sessie €75,00 (2,5 uur incl. intake)

de drie daar opvolgende sessie kosten €50,00 (2 uur)

Bij betaling in één keer betaal je €200,00

Contante betaling direct na afloop van de sessie.

Wil je eerst alleen een intake, zonder verplichtingen? Dat kan. Kosten hiervoor bedragen €25,00 per uur. Een intake duurt 30 tot 60 minuten. Besluit je daarna door te gaan voor alle vier sessies, dan wordt bedrag en tijd van de eerste sessie afgetrokken, zodat je dus niet meer betaald.

Aanmelding of meer informatie via: info@beidehandjes.eu

Ik wil alleen coaching om een bepaalde creatieve techniek te leren. Kan dat bij Beidehandjes?

Wil je leren breien, kalligraferen, haken, figuurzagen of een andere techniek leren, dan kan dat bij Beidehandjes. Je kunt dat doen door een creatieve handen workshop op maat aan te vragen. Deze gaat echter pas door als er minimaal 2 deelnemers zijn, dus vraag een vriend(in) of familielid mee: samen is veel gezelliger. Kies je er toch voor om de techniek één-op-één te willen leren, dan zal de prijs is hoger liggen.