Op locatie

Beidehandjes op locatie – voor groepen of bedrijven

Het is mogelijk om Harriët van Beidehandjes op een andere locatie dan in het atelier van Beidehandjes een activiteit te laten verzorgen.
Ze heeft in het verleden voor zowel kleine als grote groepen (tot zo’n 300 personen) veel activiteiten georganiseerd, waarbij ze soms voor de uitvoering hulp van anderen nodig had. Een provinciale playbackshow, een verklede optocht door het dorp, een Mandala-Teken-Dag of een weekkamp voor 50 kinderen zijn een paar van die grote activiteiten, waarvan zij de hoofdorganisator en/of kartrekker was.

Wilt u haar inhuren voor een activiteit – voor een kleine groep (minimaal 6 personen) of voor grote groep – dan is dat mogelijk.
Het beste kun je haar een mail sturen met daarin duidelijk je wensen omschreven, alsmede het te besteden bedrag, de groepsgrootte, de locatie & faciliteiten, de eventuele datum en de duur van de activiteit. Geef ook even aan of je zelf wel/niet voor het eten & drinken van de groep zorgt. Harriët stuurt dan z.s.m. een berichtje terug. Is ze de gewenste datum vrij, dan zal dit tevens een offerte zijn.

Beidehandjes richt zich in eerste instantie op haar drie peilers: Creatieve handen, Dutch Oven en Paverpol. Daarom vind je hieronder daarover nog iets meer. Een combinatie van de activiteiten is natuurlijk mogelijk.

Wil je Harriët uitnodigen voor iets (heel) anders? Om de organisatie van een speciaal evenement op zich te nemen, om voor jullie te koken met de Dutch Oven, om poppenkast te spelen, om het kampvuur te leiden of … Harriët is dol op nieuwe uitdagingen, dus schroom niet en stuur haar een mail. Vragen staat vrij en “nee” heb je & “ja” kun je krijgen 😉

locatie feestje 3Workshop Creatieve Handen op locatie

 • op kinderfeestjes – bij jouw thuis of elders
 • op de camping als onderdeel van het recreatieprogramma
 • op een vriendinnenparty
 • op een vrijgezellenavond
 • op een bijeenkomst van leiding van (zondag)scholen, scouting of clubleiding
 • op een avond van een vereniging
 • voor een groep enthousiaste creatievelingen, die een nieuwe uitdaging zoeken

mandala tekenenBeidehandjes heeft veel technieken en verschillende materialen, waarmee gewerkt kan worden. Er zijn ook verrassende combi’s mogelijk voor zo’n workshop Creatieve handen op maat.
Sommige mogelijkheden zijn alleen voor volwassenen mogelijk (qua veiligheid) en andere zijn alleen geschikt voor kinderen (qua niveau)

Tijd: min ½ uur – max 1 dag / Aantal deelnemers: 6 – 12 personen per workshop

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, de gewenste workshop en de reiskosten. Mail de wensen naar info@beidehandjes.eu dan stuur ik z.s.m. een bericht en/of offerte terug. Als we het samen eens worden, wordt alles schriftelijk vastgelegd en ondertekend door beide partijen. Betaling dient 21 dagen voor de activiteit zijn voldaan, zodat er voldoende tijd is om de inkoop te regelen.


locatie DO2

Workshop Dutch Oven op locatie

 • op (familie)reünies, waar al doende kan worden bij gekletst
 • op campings als speciaal onderdeel van het recreatieprogramma
 • een bijeenkomst voor leiding en kookstaf van kampen, want met een Dutch oven is het gemakkelijk om voor een grote groep te koken
 • op een dagrecreatieterrein na een wandeling of mountainbiken bijvoorbeeld
 • op het strand, aan het eind van een warme stranddag
 • als teambuildingsactiviteit, want alleen door goed samen te werken komt de maaltijd tot stand
 • op een verjaardagsfeestje bij je thuis, eerst samen koken en dan lekker eten

Tijd: min. 1½ uur – max. 5 uur / Aantal deelnemers: 6 – ± 40 personen (overleg even als je graag voor meer personen wilt)

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, het menu en de reiskosten. Mail de wensen naar info@beidehandjes.eu , dan stuur ik z.s.m. een bericht en/of offerte terug. Als we het samen eens worden, wordt alles schriftelijk vastgelegd en ondertekend door beide partijen. Betaling dient 21 dagen voor de activiteit zijn voldaan, zodat er voldoende tijd is om de inkoop te regelen.

locatie paverpol3Workshop Paverpol op locatie 

Er zijn echter eisen aan de locatie, zo moet alles (vloeren, tafel, stoelbekleding) goed afgedekt kunnen worden. Beidehandjes geeft deze workshops alleen op een andere locatie als vooraf de locatie kan worden bekeken. Verder is het een workshop Paverpol op maat, maar dan met extra’s zoals o.a. reiskosten. Betaling dient 21 dagen voor de activiteit zijn voldaan, zodat er voldoende tijd is om de inkoop te regelen.Er worden duidelijke afspraken gemaakt,  schriftelijk vastgelegd en ondertekend door beide partijen.

Tijd: min. 2 uur – max. 2 dagdelen / Aantal deelnemers: 6 – ± 12 personen

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur, het aantal deelnemers, de gemaakte afspraken en de reiskosten. Mail de wensen naar info@beidehandjes.eu dan stuur ik z.s.m. een bericht en/of offerte terug.